Art Journal – Nadenken over deze tijd van leven

Studio Chaja Art Journal

Ik begon met dit experimentele project omdat ik wilde uitzoeken hoever ik kon gaan met acrylverf in combinatie met water. Ik gebruikte verschillende soorten papier en textiel van de kringloopwinkel om er collages van te gaan maken. Ook gebruikte ik koffieprut om textuur aan te brengen; dit had een interessant effect.

Ik hou ervan om ‘out of the box’ om te gaan met materialen en al doende uit te zoeken wat ik uit mijn experiment mee wil nemen.

De andere vraag waar ik over nadacht tijdens het werken was: In hoeverre staat de mens, in deze tijd van leven, nog open voor het evangelie? Kan men het nog aannemen als ‘waar’ of is het voor veel mensen ‘niet waar’ en kan/mag en daarom ook niet meer over gesproken worden?

Tijdens het kliederen en nadenken luisterde ik naar muziek uit Israël…