Kleurstudie: Hier is het goed

Alles in mijn leven heeft een kleur en blauw is mijn kleur voor rust, bezinning en afzondering.

Na een lange periode van wonen en werken in de Randstad, ging ik op zoek naar een omgeving die beter bij mijn huidige behoeftes paste en ik vond een fijne plek in het uiterste noorden van Nederland in het Waddengebied.

De eindeloze luchten, de blauwe tinten van de Waddenzee en de vele trekvogels in het voor en najaar brachten me tot deze experimentele kleurstudie waarin ik een basis maakte van oliepastelkrijt waar ik overheen schilderde met acrylverf en daarna met een scherp mesje streepjes trok om patronen te maken.

Ik heb deze afbeelding gebruikt voor mijn gedicht Hier is het goed

Voor dit werkje gebruikte ik karton, oliepastelkrijt, acrylverf, water en een mesje.