Art Journal – Geen angst en geen zorgen

Studio Chaja Art Journal

God is voor mij de belangrijkste Persoon in mijn leven en ik geef Hem iedere dag weer opnieuw mijn hart. Omdat ik in Hem ben en Hij, met Zijn Geest in mij, is aanbidding een verlangen dat ik voel. Aanbidding is de manier waarop ik Hem mijn liefde laat zien en een wezenlijk onderdeel van mijn relatie met Hem.

Ik bedoel hiermee dat ik, met het maken van mijn kunst, als ik meezing met andere christenen of als ik gewoon heel stil zit en buiten de vogels zie scharrelen…dan aanbid ik Hem omdat ik daarmee zijn nabijheid erken maar ook dat Hij mijn Vader is en ik Zijn kind.

Ik hoef niet bang voor Hem te zijn, want Hij is een liefdevolle Vader. Hij zoekt mij en ik Hem. Hij is veilig.

Ik hoef niet bang te zijn voor deze tijd van leven, voor alle dingen die nu gebeuren, omdat ik weet dat Hij voor mij zorgt. Ik hoef me geen zorgen te maken. En als ik wel ongerust ben of ergens bang van wordt, dan ga ik naar mijn Vader en vertel Hem alles en dan ontvang ik Zijn vrede, een rust die alleen God kan geven.